Etiketë: synet

Home / synet
Dhuratat tashmë kanë filluar të mbërrijnë në adresën e vogëlushit Erdi Elezi!
Postim

Dhuratat tashmë kanë filluar të mbërrijnë në adresën e vogëlushit Erdi Elezi!

Ne ndihemi të kënaqur kur pacientët tanë të vegjël, të lumtur dhe pa dhimbje janë të gatshëm për tu kthyer në shtëpinë e tyre pas kryerjes së #synetit të suksesshëm. Dhuratat tashmë kanë filluar të mbërrijnë në adresën e vogëlushit #Erdi #Elezi dhe janë të merituara sepse ai ishte me të vërtetë një pacient i vogël por tepër i guximshëm.