Etiketë: shtatzania

Home / shtatzania
Dr. Ermina Ejupi: Kujdesi për dhëmbët gjatë periudhës së shtatzënisë!
Postim

Dr. Ermina Ejupi: Kujdesi për dhëmbët gjatë periudhës së shtatzënisë!

Kujdesi për higjienën orale gjatë shtatzënisë është i domosdoshëm për nënën, sepse shëndeti oral i saj mund të ketë ndikim në shëndetin e foshnjës. Gratë që planifikojnë të mbeten shtatzënë, këshillohet të kryejnë kontrolle stomatologjike para se të mbeten shtatzënë në mënyrë që të riparojnë gjithçka që nevojitet dhe të informohen për mirëmbajtjen e duhur...

Dr. Irena Gosheva, përgjigjet pyetjeve tuaja!
Postim

Dr. Irena Gosheva, përgjigjet pyetjeve tuaja!

– PO! #Shpjegim: Testi i rremë i shtatzanisë pozitive është shumë i rrallë, por ekziston. Tek disa gra, ekzistojnë faktorë qarkullimi (antitrupa heterofilike) që mund të jenë të lidhura gabimisht me antitrupat e testit, të cilët synojnë hormonin bHCG, tek disa teste të caktuara. Mund të ndodhë shumë rrallë tek gratë që kanë marrë injeksione...