Rreth Nesh

Home / Rreth Nesh

Rreth Nesh

One Hospital, spitali i parë i të cilit ndodhet në rajonin perëndimor të Maqedonisë, ofron shërbime më të mira të shëndetit me personelin dhe pajisjet e provuara.

One Hospital është një qendër e avancuar moderne që ofron shërbime gjithëpërfshirëse mjekësore, diagnostikim dhe trajtim.

One Hospital prezanton një koncept të ri të trajtimit mjekësor dhe diagnostikimit në Maqedoni, përfshirë kirurgjinë e përgjithshme, kirurgjinë plastike dhe rekonstruktive, stomatologjinë, ortopedinë dhe traumatologjinë, mjekësinë interne, endoskopinë, pediatrinë, mjekësinë e përgjithshme, reumatologjinë, repartin për kujdes intensiv, gjinekologjinë, urologjinë, laboratorin biokimik, stomatologjinë, neurologjinë, otolaringologjinë dhe shumë reparte tjera mjekësore

One Hospital është i pajisur me pajisjet më të fundit, të nevojshme për të diagnostikuar të gjitha llojet e sëmundjeve (MR/CT/PET), pajisjet dhe teknologjinë më efektive të kohës sonë, të përdorura në fushën e diagnostikimit me rreze X dhe onkologjisë për zbulimin e hershëm dhe gjurmimin e tumoreve, për përcaktimin e shtrirjes së përhapjes së tumorit, planifikimi i radioterapisë, vlerësimi i përgjigjes së trajtimit.
One Hospital është një spital i certifikuar me certifikim të cilësisë ISO 9001. ISO 9001 është një standard ndërkombëtar për sistemet e menaxhimit të cilësisë të lëshuar nga një organizatë ISO. Standardi lejon organizatat të drejtojnë proceset, të rrisin efikasitetin e menaxhimit të cilësisë dhe të përmirësohen vazhdimisht. ISO 9001 është një standard ndërkombëtar që përshkruan kërkesat për sistemet e menaxhimit të cilësisë. Me këtë certifikim, One Hospital demonstron cilësinë e operacioneve tona dhe demonstron aftësinë për të ofruar vazhdimisht produkte dhe shërbime që janë përshtatur me kërkesat e klientëve tanë.

One Pharmacy – Brenda spitalit tonë kemi një Farmaci të pajisur plotësisht që plotëson nevojat e të gjitha ilaçeve të pacientëve tanë. Në të njëjtën kohë farmacia ka një gamë të gjerë të ilaçeve, kozmetikës, shtesave ushqimore dhe produkteve të higjienës orale. Për të gjitha këto përgatitje ne ofrojmë shpërndarjen në shtëpi. Farmacia funksionon çdo ditë pune nga ora 08.00 deri në orën 20.00, dhe të shtunave nga 09.00-18.00.Pacientët tanë tani mund të gjejnë gjithçka në një vend.

One Esthetics – Një repart i klasit botëror që përdor aparate dhe teknologji moderne të sofistikuara. Ekipi ynë i specialistëve më të mirë me përvojë shumë vjeçare dhe ekspertë të dëshmuar ndërkombëtarisht do t’ju japë pamjen dhe estetikën e përsosur. Reparti One Estetics përfshin procedurat në fushën e ortodontikës, implantologjinë e dhëmbëve me rehabilitimin protetik, dermatologjinë dhe transplantimin e flokëve, ushqyesit, deri në operacionin plastik dhe rikonstruktiv dhe estetikën. Me repartin tonë, të gjitha problemet estetike-funksionale që ju shkaktojnë siklet ose ndikojnë në vetëvlerësimin dhe jetën e përditshme janë të zgjidhshme.

One Cafe – Pacientët dhe të ftuarit tanë mund të shijojnë atmosferën komode të lounge bar – One Cafe – e cila është pjesë e spitalit.

Infrastruktura / Teknologjia më e avancuar

Ambienti spitalor ka një atmosferë të ngrohtë dhe komode. One Hospital është qendra e vetme private diagnostikuese me radiodiagnostikë të pajisur plotësisht, e cila përfshin një pajisje PET / CT. Qendra jonë diagnostikuese është e pajisur plotësisht (DEHA, laborator biokimik, mamografi, rreze dixhitale, CT, ultratinguj) dhe gjithashtu përfshin një IR 1.5T që lejon diagnostikimin e plotë.

Personeli kompetent mjekësor

Stafi në spitalin tonë është një arsye tjetër pse pacientët nuk na zgjedhin si institucion privat. Pacientët tanë kanë një staf të arsimuar shumë të gatshëm për të ofruar trajtimin më të mirë.

Komoditeti dhe higjiena

Komoditeti, shërbimi dhe higjiena për pacientët tanë janë përparësia jonë kryesore dhe ne përpiqemi të ruajmë standardet më të larta në baza ditore.

Disponueshmëria

Çmimet e shërbimeve në spitalin tonë janë të përballueshme dhe në përpjesëtim me cilësinë e shërbimeve, dhe janë në dispozicion 24/7 për pacientët tanë.
Qendra jonë e Kontaktit të Kujdesit për Pacientët ofron një nivel shërbimi të qëndrueshëm dhe të standardizuar.

One Hospital shtrihet mbi 3000 metra katrorë dhe ka:

  • 16 shtretër spitalorë të rregulluar në një ose dy dhoma gjumi në varësi të nevojave dhe kërkesave të pacientëve tanë
  • 7 shtretër të kujdesit intensiv që ofrojnë kujdes të nivelit të lartë për ata që kanë më shumë nevojë
  • 3 shtretër për shtrimin në spital të përditshëm
  • 2 apartamente VIP
  • 2 salla operacioni me pajisje më të avancuara
  • 1 dhomë endoskopie
  • 1 C11 të vogël

Partneri ynë në sigurimin e kushteve më të mira për pacientët tanë është Eurolink Sigurimi, i cili ofron sigurim shëndetësor privat të familjes.

Siguroni familjen tuaj, të merrni kontrollime dhe trajtime, si dhe mundësinë për të mbuluar shpenzimet e lindjes së fëmijëve, testet para lindjes, oftalmologjinë dhe kujdesin dentar në të gjitha institucionet private shëndetësore.
Në varësi të aftësive dhe nevojave të klientit, kjo polisë është në dispozicion në tre paketa të ndryshme të mbulimit të shërbimit shëndetësor. Paketat “Start”, “Komfort” dhe “Premium”. Paketat përfshijnë kostot e trajtimit spitalor, trajtimin ambulantor, ilaçe pa recetë, si dhe lindjen e fëmijëve, oftalmologjinë, stomatologjinë, testet jo-invazive dhe prenatale, etj.

Të gjitha ekzaminimet e përgjithshme dhe të specializuara në të gjitha institucionet private të kujdesit shëndetësor pa kufizime

Pa udhëzime, të shpejtë dhe të thjeshtë për kujdesin shëndetësor të lartë,
Zgjedhje e mjekut institucionit të kujdesit shëndetësor privat sipas dëshirës nga klienti,
Përfshirë TË GJITHA kontrollet e pakufizuara të përgjithshme dhe specialistike,
Përfshirë kostot për ekzaminimet parandaluese të zgjedhjes së të siguruarit pa tregues paraprak,
Pagesa direkte e kostove të trajtimit nga Eurolink Sigurimi për trajtimin në spital, trajtimin e sëmundjeve malinje dhe shpenzimet e lindjes së fëmijëve,
Shuma / kufiri i përbashkët i siguruar për të gjithë anëtarët e familjes, pa shpenzime shtesë të fshehura,
Mundësia për të mbuluar shpenzimet e lindjes, okulistikës dhe trajtimit dentar dhe deri në 50% të testeve prenatale në një institucion shëndetësor privat falas të të siguruarit, duke lidhur një kontratë besnikërie për paketat Komfort, Premium dhe Start.
Familjet në Maqedoni tashmë zgjedhin produktin më të mirë të sigurimit shëndetësor privat, Sigurim familjar shëndetësor që mundëson kujdes shëndetësor për të gjithë familjen në të gjitha institucionet shëndetësore private në Republikën e Maqedonisë dhe Evropë, pa kufizime dhe sipas dëshirës së klientit. Me këtë polisë të sigurimit familjar atyre u sigurohet kujdesi më i mirë për shëndetin në institucionet më të mira të kujdesit shëndetësor, siç është One Hospital.
Por pasi që ne e kalojmë një të tretën e kohës tonë në vendin e punës, dhe shpesh njerëzit e quajnë punën e tyre të dytë në shtëpi si një segment të Sigurimeve Shëndetësore Private, Eurolink Sigurimi gjithashtu ofron Sigurim Shëndetësor Kolektiv Privat. Menaxherët e dinë që punonjësit e shëndetshëm dhe të kënaqur janë themeli i një biznesi të mirë dhe prandaj përpiqen t’u sigurojnë atyre kushte më të mira për punë dhe kujdes shëndetësor.
Eurolink Sigurimi me politikën e tij private të sigurimit shëndetësor ju ofron juve dhe punonjësve tuaj kujdesin profesional mjekësor në institucionet më prestigjioze të kujdesit shëndetësor privat në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Mirësevini dhe faleminderit për interesimin tuaj për një karrierë në One Hospital. Ne jemi të kënaqur të paraqesim formën tonë në internet përmes së cilës mund të aplikoni për një pozicion në çdo kohë dhe të bëheni pjesë e ekipit tonë.

Ekipi i i Ekspertëve të One Hospital është pasuria jonë më e madhe dhe ne gjithmonë kërkojmë një staf të përgatitur në mënyrë të barabartë që të jetë pjesë e tij. Ne jemi gjithmonë të hapur për të bashkëpunuar për të tërhequr personel të lartë mjekësor në kushte të shkëlqyera të punës dhe një ambient pune komod dhe dinamik.

Nëse dëshironi të aplikoni në One Hospital, plotësoni formularin me të dhënat e nevojshme personale dhe bashkëngjitni një CV me arsimin tuaj, përvojën e punës, gjuhët e huaja dhe çdo informacion shtesë që do t’ju ndihmojë të dalloni nga aplikantët e tjerë.

Fat të mbarë!