Pyetje të parashtruara më shpesh

Pyetje të përgjithshme

Ku gjendet One Hospital?

One Hospital gjendet në njëvend të shkëlqyeshëm në qendër të Tetovës që është lehtësisht i qasshëm, në Bulevardin Vidoe Smilevski Bato nr. 1-1/3 (kundrejt LAMM Tetovë).

Gjithashtu, ambulanca në Shkup, në rr. Nëna Terezë nr. 17 dhe Poliklinika në Godtivar nr. rr. 101 nr. 10

Cili është orari i punës së spitalit?

Orari i punës së spitalit tonë është 24 orë 7 ditë në javë. Ne jemi gjithnjë këtu që t’ua ofrohmë kujdesin më të mirë juve dhe më të afërmëve tuaj.

Si mund të caktoj një kontroll?

Kontroll mund të caktoni me plotësimin e formës sonë online këtu, në numrin e telefonit +389(0)44 344 414, ose personalisht në spital.

Dëshiroj që të bëhem pjesë e ekipit tuaj, si mundem të dërgoj biografinë time?

Ne qëndrojmë gjithnjë të hapur në zgjerimin e ekipit tonë. Biografinë tuaj mund ta dërgoni përmes formës online këtu.

Me cilat kompani sigurimi bashkëpunoni?

Partneri ynë në sigurimin e kujdesit më të mirë për klientët tanë është Sigurimi Eurolink,ndërsa më shumë informacione mund të gjeni në këtë link.

Bulevardi. Vidoe Smilevski Bato nr.1-1/3 Tetovë
rr.101 nr.10, Gostivar
rr. Nënë Tereza nr. 17, Shkup

Vërejtje juridike | © One Hospital 2019