[layerslider id="6"]

Repartet

Mjekësia Interne

Mjekësia Interne Mjekësia e interne është një degë e mjekësisë që merret me diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të organeve...

Laboratori Biokimik

Laboratori Biokimik Cilësia e rezultateve laboratorike është një bazë thelbësore për vendosjen e një diagnoze të duhur dhe krijimin e...

Përvojat e Pacientëve

Mjekët

Be the first to read

Pyetje të përgjithshme

Pyetje të parashtruara më shpesh

One Hospital gjendet në njëvend të shkëlqyeshëm në qendër të Tetovës që është lehtësisht i qasshëm, në Bulevardin Vidoe Smilevski Bato nr. 1-1/3 (kundrejt LAMM Tetovë).

Gjithashtu, ambulanca në Shkup, në rr. Nëna Terezë nr. 17 dhe Poliklinika në Godtivar nr. rr. 101 nr. 10

Orari i punës së spitalit tonë është 24 orë 7 ditë në javë. Ne jemi gjithnjë këtu që t’ua ofrohmë kujdesin më të mirë juve dhe më të afërmëve tuaj.

Kontroll mund të caktoni me plotësimin e formës sonë online këtu, në numrin e telefonit +389(0)44 344 414, ose personalisht në spital.

Ne qëndrojmë gjithnjë të hapur në zgjerimin e ekipit tonë. Biografinë tuaj mund ta dërgoni përmes formës online këtu.

Partneri ynë në sigurimin e kujdesit më të mirë për klientët tanë është Sigurimi Eurolink,ndërsa më shumë informacione mund të gjeni në këtë link.

Partners

Kipper
Halkbank
Halk Insurance
Triglav
Eurolink

Subscribe to Newsletter

Get healthy news and solutions to your problems from our experts!

Gurrë në veshka

Gurrë në veshka

Çfarë paraqesin gurrët në veshka? Gurrët në veshka paraqesin një sëmundje mjaft e zakonshme e cila zbulohet lehtë dhe trajtohet...

Çka paraqet cirkumcizioni apo synetia?

Çka paraqet cirkumcizioni apo synetia?

Çka paraqet cirkumcizioni apo synetia? Cirkumcizijoni apo synetia paraqet trajtim operatiiv me anë të cilës bëhet largimi i lëkurës që...

Parregullsit në ciklin menstrual

Parregullsit në ciklin menstrual

Çfarë lloji të ciklit menstrual egziston? Gjakosja e parë menstruale paraqitet rreth moshës 12vjeçare dhe quhet menarha ose cikël I...

Çka është hernia?

Çka është hernia?

Çka është hernia? Hernia paraqitet si rezultat i kombinimit të shtypjes së brendshme abdominale dhe dobësim të muskulaturës,gjatë së cilës...

Kujt I rekomandohet PRP trajtimi?

Kujt I rekomandohet PRP trajtimi?

PRP METODA Cka nënkptojmë me PRP metodën? PRP-ja paraqet një metodë revolucionare me anë të së cilës përdoret sasi minimale...

Promenenca aurikulare

Promenenca aurikulare

Promenenca aurikulare Prim.D-r.Dobrila Andonovska-specijalist I kirurgjis plastike dhe rikonstruktive Veshët prominent të njohur në gjuhën popullore-veshë të hapur marin  pjesë...

NDEZJET E BAJAMEVE

NDEZJET E BAJAMEVE

Cilat lloje të ndezjeve egzistojnë? Ndezjet mundë të jenë akute dhe kronike. Cilat janë arsyet e paraqitjes së ndezsjes akute...