Pacientët tanë janë gjëja më e rëndësishme për ne!

Pacientët tanë janë gjëja më e rëndësishme për ne!

Pacienti – Erdogan Rushiti

Doktor – Marinella Malinova

Deklaratë nga nëna e fëmijës – Mejrem

Jam e lumtur që më në fund gjeta doktorin e duhur për fëmijën tim. Ju falenderoj nga zemra!

Kënaqësia më e madhe e One Hospital është kur në fund të trajtimit kemi një pacient të shëndetshëm, të kënaqur dhe të lumtur e kënaqësia është edhe më e madhe kur pacienti është fëmijë.

Erdogan u referua për ekzaminim për shkak të shkarkimeve të shumta purulente nga veshi i djathtë, me dhimbje të forta dhe me një gjendje të përgjithshme të keqe që i është përsëritur 2 herë në 6 muaj. Pas ekzaminimit ORL dhe skanerit CT, u vendos diagnoza, u përcaktua trajtimi i duhur, derisa u arrit komplet simptomatologjia.

Rezultati final ishte se pas trajtimit të duhur, nga një gjendje shumë serioze e shëndetit, fëmija është i lumtur e i buzëqeshur dhe gati për të shijuar çdo ditë të jetës.