One Hospital kujdeset për stafin e kompanive me të cilët ne punojmë!

One Hospital kujdeset për stafin e kompanive me të cilët ne punojmë!

Dr. Aleksandar Blazevski dhe Dr. Aleksandra Dimova mbajtën një leksion për parandalimin e kancerit të prostatës dhe të diabetit me punonjësit e Kipper Markets dhe Kiel Maqedoni.

Leksionet ishin informuese rreth faktorëve të rrezikut, simptomat, diagnozës dhe trajtimit të këtyre sëmundjeve.

Stafi, i cili ishte në një numër shumë të madh, kishin interes e vëmendje dhe premtuan se do të ndiqnin këshillat tona për shëndetin e tyre. Ju falenderojmë për bashkëpunimin.

Në Nëntor, One Hospital i bashkohet luftës kundër këtyre sëmundjeve me promocione për testet ekzaminuese, laboratorike dhe diagnostikuese.