e-mail

contact@onehospital.mk

Telefoni

+389 (0)44 344 414

Gjuhët

Shqip, Anglisht

D-r Shkëlzen Sinani

 

Doktor i mjekësisë së përgjithshme

Arsimimi

  • Fakulteti i mjekësisë – Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi”, Shkup, Republika e Maqedonisë

Përvoja e punës

  • Poliklinika – FLORENS – f. Zhelinë
  • ISHP: HEMO – MEDIKA – Tetovë
  • ISHP: MEKA – MEDINA f. Grupçin

Anëtarësime

  • Anëtar i OMM
  • Anëtar i shoqatës së mjekëve shqiptar të Maqedonisë

Bulevardi. Vidoe Smilevski Bato nr.1-1/3 Tetovë
rr.101 nr.10, Gostivar
rr. Nënë Tereza nr. 17, Shkup

Vërejtje juridike | © One Hospital 2019