e-mail

contact@onehospital.mk

Telefoni

+389 (0)44 344 414

Gjuhët

Anglisht, Italisht

D-r Petre Stefanovski

 

Specialist i Anesteziologjisë, reanimacionit dhe kujdesit intensiv

Arsimimi

  • Fakulteti i mjekësisë – Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi”, Shkup, Republika e Maqedonisë
  • Specializim për anestezi, Fakulteti i mjekësisë – Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi”, Shkup, Republika e Maqedonisë

Përvoja e punës

  • Anesteziolog, Qendra klinike Tetovë
  • Kryeshef i Repartit për anestezi dhe reanimacion pranë Spitalit klinik Tetovë
  • Anesteziolog, MEDIKA Istanbul

Anëtarësime

  • Anëtar i shoqatës së anesteziologëve në RMV

Bulevardi. Vidoe Smilevski Bato nr.1-1/3 Tetovë
rr.101 nr.10, Gostivar
rr. Nënë Tereza nr. 17, Shkup

Vërejtje juridike | © One Hospital 2019