e-mail

contact@onehospital.mk

Telefoni

+389 (0)44 344 414

Gjuhët

Anglisht, Rusisht

D-r Ekaterina Nabakova

 

Doktor Specialiste i Dermatovenerologjisë

Arsimimi

 • Doktor i Dermatovenerologjisë, Specialiste në Akademinë Shtetërore të Mjekësisë, Omsk, Rusi;
 • Doktor i Mjekësisë Kozmetike, Specialiste në RUDN, Moskë, Rusi;
 • Mezoterapi në Kozmetikë dhe Estetikë në RUDN, Moskë, Rusi;
 • Përdorimi i Toksinës Botulinum në Kozmetikë dhe Estetikë në RUDN, Moskë, Rusi;
 • Përdorimi i Mikro Implanteve Plastike Kontur në Kozmetikë dhe Estetikë në RUDN, Moskë, Rusi

Përvoja e punës

 • 2005-2007 Specializim në KVD, Omsk, Rusi;
 • 2005-2006 Qendra “Aphrodite” për Mjekësinë Estetike, Omsk, Rusi;
 • 2008-2017 Studiuse-dermatologe në Kompaninë Testuese Ndërkombëtare Kozmetike PERITESCO, Shkup;
 • 2015 – 2019 Dermatologe dhe mjeke e kozmetikës në PROMOITALIA, Shkup;
 • 2019 e në vazhdim One Hospital, Tetovë

Anëtarësimet

 • Shoqata e Dermatologëve të Republikës së Maqedonisë

Bulevardi. Vidoe Smilevski Bato nr.1-1/3 Tetovë
rr.101 nr.10, Gostivar
rr. Nënë Tereza nr. 17, Shkup

Vërejtje juridike | © One Hospital 2019