e-mail

contact@onehospital.mk

Telefoni

+389 (0)44 344 414

Gjuhët

Anglisht, Greqisht

D-r Marinela Malinova

 

Specialist Otolaringolog

Arsimimi

 • 2004 – Diplomohet në Fakultetin e mjekësisë në Shkup
 • 2008-2012 Specializohet në ORL pranë Klinikës universitare për vesh, hundë dhe fyt në Fakultetin e mjekësisë në Shkup
  Trajnim dhe arsimim shtesë
 • 2009 – Kirurgji estetike dhe funksionale për hundë, ORL dhe Klinika për kirurgji të kokës dhe qafës, “Rebro”, Zagreb
 • 2011 – Kurs edukativ dhe mbledhje pune për Kirurgji laringomikroskopike – Fakulteti i mjekësisë, Novi Sad
 • 2011 kurs për Otologji me temë timpanoplastikat pranë Klinikës për ORL, Shkup
 • 2012 – Kongresi III i otolaringologëve të Maqedonisë
 • 2016 – Mbledhje pune rinoalergologjike – Senigalia, Itali
 • 2017 – Kongresi IV i ORL të Maqedonisë me pjesëmarrje ndërkombëtare
 • 2017 – Kongresi botëror ORL në Paris, Francë
 • 2017 – Kongresi evropian ORL në Barcelonë, Spanjë
 • 2018 – Kongresi ballkanik ORL në Varna, Bullgari (pjesëmarrëse si ligjëruese)
 • 2019 – Rinoforumi ballkanik në Beograd, Serbi
 • 2019 – Kongresi evropian ORL në Bruksel, Belgjikë

Përvoja e punës

 • 2007 – 2008 ISHP Neuromedika, Shkup
 • 2008-2012 – Specializim për ORL
 • 2013 – 2019 – Neuromedika Hospital, Shkup
 • 2019 – ISHP Medika Istanbul, Tetovë

Anëtarësimet

 • Dhoma e mjekëve të Maqedonisë
 • Balkan ORL-HNS
 • ERS

Bulevardi. Vidoe Smilevski Bato nr.1-1/3 Tetovë
rr.101 nr.10, Gostivar
rr. Nënë Tereza nr. 17, Shkup

Vërejtje juridike | © One Hospital 2019