e-mail

contact@onehospital.mk

Telefoni

+389 (0)44 344 414

Gjuhët

Shqip, Anglisht, Serbisht

D-r Ermina Ejupi

 

Dentist / Stomatologji estetike

Arsimimi

  • Fakulteti i Stomatologjisë “Shën Qirili dhe Metodi”, Shkup, Republika e Maqedonisë

Përvoja e punës

  • Dentist në “Deva Dent” Dostivar
  • Spitali i specializuar kirurgjikal Medika Istanbul, Tetovë

Anëtarësia

  • Anëtare e Dhomës së dentistëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Bulevardi. Vidoe Smilevski Bato nr.1-1/3 Tetovë
rr.101 nr.10, Gostivar
rr. Nënë Tereza nr. 17, Shkup

Vërejtje juridike | © One Hospital 2019