e-mail

contact@onehospital.mk

Telefoni

+389 (0)44 344 414

Gjuhët

Shqip, Anglisht

D-r Agron Paloshi

 

Specialist i mjekësisë interne

Arsimimi

  • 1989, Fakulteti i mjekësisë, Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi”, Shkup, Republika e Maqedonisë
  • 2007, Specializim në mjekësinë interne, Qendra universitare klinike “Shën Qirili dhe Metodi” Shkup, Republika e Maqedonisë

Përvoja e punës

  • Ordinanca për mjekësi të përgjithshme PALOSHI – Tetovë
    Me laborator biokimik në përbërje
  • Internist në ISHP PALOSHI

Anëtarësimet

  • Anëtar i Shoqatës së Kardiologëve të Maqedonisë (Macedonian Societi of Cardiologist)
  • Shoqata evropiane e kardiologëve
  • SHMAIK (Shoqata e Maqedonisë për alergologji dhe imunologji klinike)

Bulevardi. Vidoe Smilevski Bato nr.1-1/3 Tetovë
rr.101 nr.10, Gostivar
rr. Nënë Tereza nr. 17, Shkup

Vërejtje juridike | © One Hospital 2019