e-mail

contact@onehospital.mk

Telefoni

+389 (0)44 344 414

Gjuhët

Anglisht

D-r Aleksandar Blazhevski

 

Mjek i Mjekësisë së përgjithshme

Arsimimi

  • SHMM “Nikola Shtejn” – Tetovë, teknik farmaceutik – laborant
  • Fakulteti i mjekësisë – Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi”, Shkup, Republika e Maqedonisë

Përvoja e punës

  • Zegin Farm
  • Spital i specializuar për ortopedi, urologji dhe kirurgji të përgjithshme “Medika Istanbul” – Tetovë

Bulevardi. Vidoe Smilevski Bato nr.1-1/3 Tetovë
rr.101 nr.10, Gostivar
rr. Nënë Tereza nr. 17, Shkup

Vërejtje juridike | © One Hospital 2019