Lexoni më shumë rreth historisë së suksesshme me një nga pacientët tanë dhe d-r Irena Gosheva

Lexoni më shumë rreth historisë së suksesshme me një nga pacientët tanë dhe d-r Irena Gosheva

Emri dhe mbiemri i pacientes: Shkipe Eshtrefi Bashkëshorti (Agim)

Doktor Gjinekolog: Irena Gosheva

Deklaratë nga bashkëshorti i pacientes:

E nderuar doktoreshë,

Ju falenderoj që shpëtuat bashkëshorten time dhe më lejuat që të bëhesha baba për së dyti herë!

Ju uroj të gjitha të mirat.

Agim, Tetovë

Shkipe është pacientja jonë e cila ka kaluar 8 muaj të vështirë për të sjell në jetë një princeshë të bukur.

Ajo ishte në shtatëzaninë e saj të dytë dhe përkujdesjen për bebin dhe veten e saj ja besoji stafit të One Hospital. Ishte një shtatëzani me rrezik të lartë, të cilën ne e ndoqëm deri sa lindi, me cilësinë më të lartë të trajtimit mjekësor dhe pas lindjes, ajo u bë nënë për herë të dytë e një foshnjeje të shëndetshme.

Ndryshe nga disiplinat e tjera mjekësore, kujdesi gjinekologjik dhe obstetrik i jepet dy pacientëve (ndonjëherë dhe më shumë) dhe kënaqësia e rezultatit përfundimtar -një nënë e shëndetshme me një foshnje të shëndetshme, është e paçmueshme.