Lexoni më shumë rreth historisë së mrekullueshme të d-r Dobrila Andonovska dhe pacientes së saj

Lexoni më shumë rreth historisë së mrekullueshme të d-r Dobrila Andonovska dhe pacientes së saj

Pacient Dragica Tenova, 66 vjeç nga Shkupi

Doktor: Prim. Dr. Dobrila Andonovska

Specialist në Kirurgjinë Plastike dhe Rekonstruktive

Deklaratë nga pacienti Dragica Tenova:

Jam shumë e kënaqur që dëshira ime u realizua dhe arrita të ngre qepallën e sipërme të syrit të majtë e cila ishte totalisht e ulur dhe të mund të jem e aftë për të jetuar me “sytë e hapur” e nuk do të jem problem për familjen time. Gjtihashtu jam shumë e kënaqur me Dr. Andonovska dhe gjithë stafin e One Hospital të cilët janë shumë të sjellshëm me pacientët e tyre.

Pacienti Dragica Tenova erdhi për ekzaminim, për shkak të ptozës së qepallës së sipërme dhe të poshtme të syrit të majtë, gjendje e krijuar nga kanceri i qepallës së poshtme, kantusit medial dhe operacionit të pjesshëm të qepallës.

Ajo është operuar njëzetë vite dhe dy vite më parë, në ambiente të tjera kirurgjikale.

Tek One Hospital, ajo është referuar nga okulisti.

Pacienti është operuar në 18 Nëntor 2019, me teknikën e suspensionit frontal / duke ngritur qepallën e poshtme me anë të fiksimit të kërcit të qepallës. Pas operacionit, çdo gjë shkoji mirë, pacienti kreu kontrolle të rregullta dhe mori terapinë lokale rutinë.