Lexoni më shumë për një nga historitë tona të suksesshme!

Lexoni më shumë për një nga historitë tona të suksesshme!

Doktor: Aleksandar Blazhevski – Mjek i Mjekësisë së përgjithshme

Pacienti:  Mila Filipovska

Komenti i nënës: Milena

Unë i kryej rregulisht të gjitha kontrollet e nevojshme për fëmijën tim. Në One Hospital ndihem si në shtëpi dhe arsyeja është sepse stafi mjekësor është shumë mirëpritës dhe shumë përkujdesës.

Nuk ka asgjë më të bukur se sa buzëqeshja e një fëmije dhe qëllimi i One Hospital është që kur fëmijët të dalin nga spitali të jenë të shëndetshëm dhe të buzëqeshur, kur ne e arrijmë këtë gjë me sukses, kënaqësia jonë është shumë e madhe!