Fëmijët e vegjël janë pacientët e preferuara të Dr. Malinova!

Fëmijët e vegjël janë pacientët e preferuara të Dr. Malinova, mendoj se këtë e kemi thënë edhe më parë me “akullore dhe fëmijë”. 👶

Këtë herë kjo bukuroshe e vogël zgjidhi problemin e veshëve në kohë, falë zgjedhjes së duhur të prindërve. 👨‍👩‍👧

Të vegjlit kanë nevojë për butësi, vëmendje dhe durim, dhe mjeku ynë është e tillë.