Kategori: Uncategorized

Home / Uncategorized
Departamenti i kujdesit paliativ – në shtëpi
Postim

Departamenti i kujdesit paliativ – në shtëpi

One hospital – Departamenti i kujdesit paliativ – në shtëpiDepartamenti i kujdesit paliativ – në shtëpi, kujdeset për ofrimin e shërbimeve dhe mbështetjen për pacientët e sëmurë metastatik në fazë terminale, pavarësisht nga mosha, raca dhe feja.Moto: Ne duhet të japim jetë në ditët e tyre, jo vetëm ditët në jetën e tyre!!!Zona e veprimit:...

Verdhëza fiziologjike tek tek foshnjat e porsalindura
Postim

Verdhëza fiziologjike tek tek foshnjat e porsalindura

Me verdhëzën përballemi që vazhdimisht gjatë punës me foshnjat porsalindura.Të gjitha foshnjat e porsalindura kanë një rritje tranzitore të nivelit të bilirubinës, por vetëm tek rreth 50% e tyre shfaqet verdhëza. Tek foshnjat e lindura para kohe, kjo përqindje është më e lartë për shkak të papjekurisë sistemike. Verdhëza fiziologjike është zakonisht e dukshme në...

Dr. Ermina Ejupi: Kujdesi për dhëmbët gjatë periudhës së shtatzënisë!
Postim

Dr. Ermina Ejupi: Kujdesi për dhëmbët gjatë periudhës së shtatzënisë!

Kujdesi për higjienën orale gjatë shtatzënisë është i domosdoshëm për nënën, sepse shëndeti oral i saj mund të ketë ndikim në shëndetin e foshnjës. Gratë që planifikojnë të mbeten shtatzënë, këshillohet të kryejnë kontrolle stomatologjike para se të mbeten shtatzënë në mënyrë që të riparojnë gjithçka që nevojitet dhe të informohen për mirëmbajtjen e duhur...

“One Hospital”, spitali i parë privat në Tetovë, vë në funksion maternitetin e parë privat!
Postim

“One Hospital”, spitali i parë privat në Tetovë, vë në funksion maternitetin e parë privat!

Spitali i përgjithshëm One Hospital në Tetovë zgjeron kapacitetin e tij me hapjen e departamentit të gjinekologjisë dhe obstetrikës, i cili tashmë ka shkruajtur historinë e qytetit të Tetovës dhe ka ofruar për qytetarët e rajonit të Pollogut spitalin e parë privat të martenitetit. Ofron kushtet e nivelit më të lartë dhe mundësitë më të...

Fëmijët e vegjël janë pacientët e preferuara të Dr. Malinova!
Postim

Fëmijët e vegjël janë pacientët e preferuara të Dr. Malinova!

Fëmijët e vegjël janë pacientët e preferuara të Dr. Malinova, mendoj se këtë e kemi thënë edhe më parë me “akullore dhe fëmijë”. 👶 Këtë herë kjo bukuroshe e vogël zgjidhi problemin e veshëve në kohë, falë zgjedhjes së duhur të prindërve. 👨‍👩‍👧 Të vegjlit kanë nevojë për butësi, vëmendje dhe durim, dhe mjeku ynë është e...

Shërim më të shpejtë me kirurgjinë LAPAROSKOPIKE! – Dr. Petre Kodovski
Postim

Shërim më të shpejtë me kirurgjinë LAPAROSKOPIKE! – Dr. Petre Kodovski

Laparaskopia është procedurë kirurgjike diagnostikuese, me ndihmën e së cilës kontrollohen organet e barkut (abdomenit). 🩺🥼 Përparësitë më të rëndësishme të kirurgjisë lalaproskopike janë: – më pak dhimbje postoperative ✔🟢 – shërim më i shpejtë✔🟢 – më pak qëndrim në spital✔🟢 – rezultate më të mira estetike✔🟢 – Kolecistektomi ✔🟢 – Apendektomi✔🟢 – Shqyrtime të...

Dhuratat tashmë kanë filluar të mbërrijnë në adresën e vogëlushit Erdi Elezi!
Postim

Dhuratat tashmë kanë filluar të mbërrijnë në adresën e vogëlushit Erdi Elezi!

Ne ndihemi të kënaqur kur pacientët tanë të vegjël, të lumtur dhe pa dhimbje janë të gatshëm për tu kthyer në shtëpinë e tyre pas kryerjes së #synetit të suksesshëm. Dhuratat tashmë kanë filluar të mbërrijnë në adresën e vogëlushit #Erdi #Elezi dhe janë të merituara sepse ai ishte me të vërtetë një pacient i vogël por tepër i guximshëm.

PAKETË INTERNISTIKE – prej 4950 denarë – në 2800 den
Postim

PAKETË INTERNISTIKE – prej 4950 denarë – në 2800 den

Edhe këtë muaj kemi promocion, por kësaj here PAKETË INTERNISTIKE që tani është me një çmim promovues prej 4950 denarë – në 2800 den. dhe përfshin: Ekzaminimi INTERNISTIK Ultra Ze i Barkut ✔ EKG ✔ Paketa Laboratorike – LU1 ✔ Caktoni termin: 044 344 414 dhe 078 822 777

Dr. Arben Asani: Shenjat e kancerit kolorektal!
Postim

Dr. Arben Asani: Shenjat e kancerit kolorektal!

Edhe pse është e mundur të keni kancer të zorrës së trashë dhe të mos jeni aspak në dijeni ose të mos keni simptoma, ka shenja që mund të shfaqen. Nëse vëreni gjak në jashtëqitje, duhet patjetër të kontaktoni mjekun tuaj dhe të kryeni analizat e nevojshme të rekomanduara nga mjeku. Ekzistojnë edhe gjendje të...

  • 1
  • 2
  • 8