Author: editor

Home / editor
Departamenti i kujdesit paliativ – në shtëpi
Postim

Departamenti i kujdesit paliativ – në shtëpi

One hospital – Departamenti i kujdesit paliativ – në shtëpiDepartamenti i kujdesit paliativ – në shtëpi, kujdeset për ofrimin e shërbimeve dhe mbështetjen për pacientët e sëmurë metastatik në fazë terminale, pavarësisht nga mosha, raca dhe feja.Moto: Ne duhet të japim jetë në ditët e tyre, jo vetëm ditët në jetën e tyre!!!Zona e veprimit:...

Verdhëza fiziologjike tek tek foshnjat e porsalindura
Postim

Verdhëza fiziologjike tek tek foshnjat e porsalindura

Me verdhëzën përballemi që vazhdimisht gjatë punës me foshnjat porsalindura.Të gjitha foshnjat e porsalindura kanë një rritje tranzitore të nivelit të bilirubinës, por vetëm tek rreth 50% e tyre shfaqet verdhëza. Tek foshnjat e lindura para kohe, kjo përqindje është më e lartë për shkak të papjekurisë sistemike. Verdhëza fiziologjike është zakonisht e dukshme në...

Dr. Ermina Ejupi: Kujdesi për dhëmbët gjatë periudhës së shtatzënisë!
Postim

Dr. Ermina Ejupi: Kujdesi për dhëmbët gjatë periudhës së shtatzënisë!

Kujdesi për higjienën orale gjatë shtatzënisë është i domosdoshëm për nënën, sepse shëndeti oral i saj mund të ketë ndikim në shëndetin e foshnjës. Gratë që planifikojnë të mbeten shtatzënë, këshillohet të kryejnë kontrolle stomatologjike para se të mbeten shtatzënë në mënyrë që të riparojnë gjithçka që nevojitet dhe të informohen për mirëmbajtjen e duhur...

“One Hospital”, spitali i parë privat në Tetovë, vë në funksion maternitetin e parë privat!
Postim

“One Hospital”, spitali i parë privat në Tetovë, vë në funksion maternitetin e parë privat!

Spitali i përgjithshëm One Hospital në Tetovë zgjeron kapacitetin e tij me hapjen e departamentit të gjinekologjisë dhe obstetrikës, i cili tashmë ka shkruajtur historinë e qytetit të Tetovës dhe ka ofruar për qytetarët e rajonit të Pollogut spitalin e parë privat të martenitetit. Ofron kushtet e nivelit më të lartë dhe mundësitë më të...

NGËRÇET TEK FOSHNJAT E PORSALINDURA! – Dr. Olgica Nikolovska (Specialist Neonatolog – Pediatër)
Postim

NGËRÇET TEK FOSHNJAT E PORSALINDURA! – Dr. Olgica Nikolovska (Specialist Neonatolog – Pediatër)

Një dukuri normale apo një arsye për tu shqetësuar? Dhimbja e barkut apo ngërçet infantile tek foshnjat, të quajtura edhe kolika trimenike, përcaktohen si sulme të qarash me zë të lartë dhe shqetësim i shoqëruar me skuqje ose zbehje të fytyrës dhe lëvizje karakteristike të këmbëve drejt barkut (ngërç). Kur shfaqen: Dhimbjet e barkut zakonisht...

Fëmijët e vegjël janë pacientët e preferuara të Dr. Malinova!
Postim

Fëmijët e vegjël janë pacientët e preferuara të Dr. Malinova!

Fëmijët e vegjël janë pacientët e preferuara të Dr. Malinova, mendoj se këtë e kemi thënë edhe më parë me “akullore dhe fëmijë”. 👶 Këtë herë kjo bukuroshe e vogël zgjidhi problemin e veshëve në kohë, falë zgjedhjes së duhur të prindërve. 👨‍👩‍👧 Të vegjlit kanë nevojë për butësi, vëmendje dhe durim, dhe mjeku ynë është e...

Shërim më të shpejtë me kirurgjinë LAPAROSKOPIKE! – Dr. Petre Kodovski
Postim

Shërim më të shpejtë me kirurgjinë LAPAROSKOPIKE! – Dr. Petre Kodovski

Laparaskopia është procedurë kirurgjike diagnostikuese, me ndihmën e së cilës kontrollohen organet e barkut (abdomenit). 🩺🥼 Përparësitë më të rëndësishme të kirurgjisë lalaproskopike janë: – më pak dhimbje postoperative ✔🟢 – shërim më i shpejtë✔🟢 – më pak qëndrim në spital✔🟢 – rezultate më të mira estetike✔🟢 – Kolecistektomi ✔🟢 – Apendektomi✔🟢 – Shqyrtime të...

Dhuratat tashmë kanë filluar të mbërrijnë në adresën e vogëlushit Erdi Elezi!
Postim

Dhuratat tashmë kanë filluar të mbërrijnë në adresën e vogëlushit Erdi Elezi!

Ne ndihemi të kënaqur kur pacientët tanë të vegjël, të lumtur dhe pa dhimbje janë të gatshëm për tu kthyer në shtëpinë e tyre pas kryerjes së #synetit të suksesshëm. Dhuratat tashmë kanë filluar të mbërrijnë në adresën e vogëlushit #Erdi #Elezi dhe janë të merituara sepse ai ishte me të vërtetë një pacient i vogël por tepër i guximshëm.

PAKETË INTERNISTIKE – prej 4950 denarë – në 2800 den
Postim

PAKETË INTERNISTIKE – prej 4950 denarë – në 2800 den

Edhe këtë muaj kemi promocion, por kësaj here PAKETË INTERNISTIKE që tani është me një çmim promovues prej 4950 denarë – në 2800 den. dhe përfshin: Ekzaminimi INTERNISTIK Ultra Ze i Barkut ✔ EKG ✔ Paketa Laboratorike – LU1 ✔ Caktoni termin: 044 344 414 dhe 078 822 777

  • 1
  • 2