Mirësevini në One Hospital

 

One Hospital është i hapur për të gjithë, çdo ditë të vitit, duke ofruar shërbime të kujdesit shëndetësor parësor dhe sekondar, si dhe diagnostikime të nivelit të lartë në një vendndodhje qendrore në Tetovë.
Ne përdorim ekspertizën, njohuritë dhe entuziazmin e ekipit tonë të ekspertëve për të trajtuar dhe diagnostikuar një gamë të gjerë të problemeve dhe kushteve shëndetësore, me një qasje unike, personale për secilin pacient dhe duke përdorur metodat, pajisjet dhe teknologjinë e provuar në të gjithë botën.
Ekipi ynë i ekspertëve përbëhet nga mjekë të lartë që janë këtu për të ofruar kujdesin më të lartë mjekësor në fushat e kirurgjisë së përgjithshme, kirurgjisë plastike dhe rikonstruktive, stomatologjisë, ortopedisë dhe traumatologjisë, mjekësisë interne, endoskopisë, pediatrisë, mjekësisë së përgjithshme, reumatologjisë, reumatologjisë, gjinekologjisë, urologjisë, laboratorë biokimie, stomatologji, neurologji, otorinolaringologji dhe reparte tjera mjekësore. Lexoni më shumë …

Mjekët

Mësoni më shumë rreth stafit tonë të lartë

Repartet

Mësoni më shumë rreth shërbimeve të cilat i ofron çdonjë nga repartet tona

Cakto kontroll

Në mënyrë të lehtë caktoni një kontroll duke plotësuar formën e shkurtër online

25 Maj – Dita Ndërkombëtare e Sëmundjeve të Gjendrës Tiroide

Që nga viti 2008. Me iniciativën e Organizatave Ndërkombëtare Shëndetësore në të gjithë botën, 25 maji njihet si Dita Ndërkombëtare e Sëmundjeve të Gjendrës Tiroide. Arsye për këtë është frekuenca e madhe mjekësore dhe sociale e problemeve që lidhen me sëmundjet e...

Diarrea tek fëmijët

Me diarre kemi të bëjmë atëherë kur jashtëqitja është e shpeshtë ose atëherë kur është më e hollë se zakonisht. Ekziston një numër i madh shkaqesh të cilat kontribuojnë në shfaqjen e diarresë. Ndryshimi i ushqimit Tek fëmija mund të shfaqet diarre atëherë kur bëhen...

Çfarë sëmundje është artriti reumatoid?

Artriti reumatoid është një sëmundje kronike, inflamatore, autoimune, në të cilën sistemi imunitar sulmon nyjet dhe i dëmton ato. Paraqitja kryesore klinike është paraqitja e poliartritit të theksuar, por mund të ketë edhe shfaqje sistemike. Pacienti me artrit...

Bulevardi. Vidoe Smilevski Bato nr.1-1/3 Tetovë
rr.101 nr.10, Gostivar
rr. Nënë Tereza nr. 17, Shkup

Vërejtje juridike | © One Hospital 2019