Profiles

Home / Profiles

Profiles Vertical Layout

Прим. Д-р Менду Јегени

Прим. Д-р Менду Јегени

Специјалист по гинекологија и акушерство

Образование: Основно и средно образование во Дебар Медицински Факултет, по Општа Медицина –  Универзитет на Приштина”, Приштина, Р.Косово 2001 год....

Profiles Horizontal Layout