Category: stomatolgy

Home / stomatolgy
Д-р Ермина Ејупи: Грижа на забите за време на бременост!
Напис

Д-р Ермина Ејупи: Грижа на забите за време на бременост!

Грижата за оралната хигиена во текот на бременоста е неизбежна за мајката, поради тоа што оралното здравје на мајката може да има влијание врз здравјето на детето. Жените кои планираат да имаат дете пожелно е пред да забременат да посетат стоматолог со цел да санираат се што е потребно и да се информираат за правилно...

“One Hospital” првата приватна болница во Тетово  го пушта во употреба и првото приватно родилиште!
Напис

“One Hospital” првата приватна болница во Тетово го пушта во употреба и првото приватно родилиште!

Општата болнца One Hospital во Тетово го проширува својот капацитет со пуштање на употреба на одделот за гинекологија и акушерство , со што ја испиша историјата на градот Тетово и на граѓаните од полошкиот регион им понуди прво приватно родилиште. Најсовремени услови и можност за следење и терминирање на бременоста во една установа , со...

Здравјето и насмевката на нашите дечиња се повредни од се
Напис

Здравјето и насмевката на нашите дечиња се повредни од се

Пациент: Рејхана Рушити Доктор: Ермина Ејупи Родител: Букурије Рушити Изјава од родителот: Нема ништо поубаво од насмевката на нашето дете. Презадоволни сме од Вашиот  прием и посветеност кои допринесоа нашата ќеркичка да се радува кога треба да ја посети својата докторка.Стекна навики за четкање на запчињата двапати дневно и изразување желба за одење на контрола...