Category: COVID 19

Home / COVID 19
Оддел за палијативна грижа – домашна нега
Напис

Оддел за палијативна грижа – домашна нега

Одделот за палијативна грижа- домашна нега се грижи за обезбедување на услуги и поддршка на метастатски терминално болни пациенти, без оглед на возраст, раса и вера.МОТО: НИЕ ТРЕБА ДА ДОДАДЕМЕ ЖИВОТ ВО НИВНИТЕ ДЕНОВИ, НЕ САМО ДЕНОВИ НА НИВНИТЕ ЖИВОТИ !!!Област на работење: Тетово (во подготвки се и тимови за Гостивар и Скопје)Кој може да...

“One Hospital” првата приватна болница во Тетово  го пушта во употреба и првото приватно родилиште!
Напис

“One Hospital” првата приватна болница во Тетово го пушта во употреба и првото приватно родилиште!

Општата болнца One Hospital во Тетово го проширува својот капацитет со пуштање на употреба на одделот за гинекологија и акушерство , со што ја испиша историјата на градот Тетово и на граѓаните од полошкиот регион им понуди прво приватно родилиште. Најсовремени услови и можност за следење и терминирање на бременоста во една установа , со...

Интернистички Пакет – од 4950ден – на 2800 ден
Напис

Интернистички Пакет – од 4950ден – на 2800 ден

И овој месец имаме промоција, но овој пат на интернистички пакет кој сега е по промотивна цена од 4950ден – на 2800 ден и стиот вклучува: Интернистички преглед ✔ Ехо на абдомен ✔ ЕКГ ✔ Лу1 – лабораториски пакет ✔ Закажете термин за промотивен интернистички пакет на следниве телефонски броеви 044 344 414 и 078...

Со најголемо ниво на безбедност и заштита од COVID-19 – (безболно и брзо)
Напис

Со најголемо ниво на безбедност и заштита од COVID-19 – (безболно и брзо)

Со најголемо ниво на безбедност и заштита од COVID-19 ✔ безболно и брзо ✔ #ендоскопски прегледи со #анестезија во нашата болница со 👨‍⚕️Д-р #Jусуф #Вејсели – специјалист #гастроентерохепатолог.👨‍⚕️ Закажете термин: 044 – 344 – 414 📞