ЧПП

Home / ЧПП

Често Поставувани Прашања

One Hospital се наоѓа на одлична локација во центарот на Тетово која е лесно достапна, на Бул. Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 (спорти АМСМ Тетово).

Исто така, амбуланта во Скопје на ул. Мајка Тереза бр.17 и поликлиника во Гостивар на ул. 101 бр.10.

Работното време на нашата болница е 24 часа 7 дена во неделата. Ние сме секогаш тука за да ви ја дадеме најдобрата нега вам и на вашите најблиски.

Преглед може да закажете со пополнување на нашата онлајн форма тука, на нашиот телефонски број +389(0)44 344 414, или лично во болницата.

Ние сме секогаш отворени за проширување на нашиот врвен тим. Ваша биографија може да испратите преку нашата онлајн форма тука.

Наш партнер во обезбедување најдобра грижа за нашите клиенти е Еуролинк Осигурување, а повеќе информации можете да најдете на овој линк.