Прочитајте повеќе за една од нашите успешни приказни!

Прочитајте повеќе за една од нашите успешни приказни!

Доктор: Александар Блажевски- доктор по општа медицина

Пациент: Мила Филиповска

Коментар од мајката: Милена

Редовно ги правам потребните контроли за моето дете. Во One Hospital се чувствувам како дома, а причината за тоа е љубезното пречекување и беспрекорната грижа од страна на целиот медицински персонал.

Нема ништо поубаво од детската насмевка, а целта на One Hospital е секое дете при напуштање на болницата да биде здраво и насмеано, а кога во тоа сме успешни, нашата сатисфакција е огромна!