Оддели

Home / Оддели

Center for Special Treatment

НутриционизамНутриционизам Нутрицијата се дефинира како наука за активноста на храната, пијалоците и нивните компоненти во биолошките системи. Хранливите состојки кои...НеврологијаНеврологија...

Center for Diagnostic Services

Биохемиска ЛабораторијаБиохемиска Лабораторија лекарите Д-р Ана ЈовановскаСпецијалист по медицинска биохемија+389 (0)44 344 414contact@onehospital.mkSchedule an examination Што предизвикува дебелина и прекумерна...

One Aesthetic

One Esthetics ОртодонцијаOne Esthetics Ортодонција Ортодонтската терапија подразбира поставување на забите во најдобра можна позиција и постигнување хармонија на устата...

Center of Woman & Child

ПедијатријаПедијатрија Педијатријата е област на медицина која се занимава со превенција и третман на деца, како и советување со родители....

Center for Surgical Treatment

АнестезиологијаАнестезиологија Анестезиологијата е гранка на медицината која се занимава со проучување на третман на акутна и хронична болка и промени...

Center for Occupational Health

НеврологијаНеврологија Неврологијата е гранка во медицината која проучува нарушувања на нервниот систем. Се занимава со испитувања и прегледи на невролошките...