Малите дечиња се омилени пациенти на Д-р Малинова!

Малите дечиња се омилени пациенти на Д-р Малинова!

Малите дечиња се омилени пациенти на Д-р Малинова, мислам дека тоа го имаме и претходно кажано со “сладоледот и децата”. 👶
 
Овој пат оваа мала убавица навреме го реши проблемот со ушенцата, благодарение на вистинскиот избор на мама и тато. 👨‍👩‍👧
 
Малите бараат нежност, внимание и трпеливост, а нашата докторка е баш таква.