Интернистички Пакет – од 4950ден – на 2800 ден

Интернистички Пакет – од 4950ден – на 2800 ден

И овој месец имаме промоција, но овој пат на интернистички пакет кој сега е по промотивна цена од 4950ден – на 2800 ден и стиот вклучува:

Интернистички преглед
Ехо на абдомен ✔
ЕКГ ✔
Лу1 – лабораториски пакет ✔

Закажете термин за промотивен интернистички пакет на следниве телефонски броеви 044 344 414 и 078 822 777

Ве очекуваме!