Закажи Преглед

Дадената форма испраќа барање за закажување на термин.

Терминот ќе ви биде потврден откако ќе бидете директно контактирани од страна на одговорно лице од One Hospital.  

бул.Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 Тетово
ул. 101 бр. 10, Гостивар
ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје

Правна Напомена | © One Hospital 2019