е-маил

contact@onehospital.mk

Телефон

+389 (0)44 344 414

Јазици

Албански, Англиски

Д-р Шкелзен Синани

 

Доктор по Општа Медицина

Образование

  • Медицински факултет-Универзитет „Св. Кирил и Методиј’’, Скопје, Република Македонија

Работно искуство

  • Поликлиника-ФЛОРЕНС- с.Желино

  • ПЗУ:  ХЕМО- МЕДИКА-Тетово

  • ПЗУ: МЕКА- МЕДИКА  с.Групчин

     

Членство

  • Член на ЛКМ
  • Член на Здружение на лекари Албанци-Македонија

бул.Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 Тетово
ул. 101 бр. 10, Гостивар
ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје

Правна Напомена | © One Hospital 2019