е-маил

contact@onehospital.mk

Телефон

+389 (0)44 344 414

Јазици

Англиски

Д-р Тамара Михајловска

 

Доктор по Oпшта Mедицина

Образование

  • Медицински факултет-Универзитет „Св. Кирил и Методиј’’, Скопје, Република Македонија
  • Медицински факултет-Универзитет „Св. Кирил и Методиј’’, Скопје, Република Македонија-специјализант на Кликника за радиологија

Работно искуство

  • Доктор по општа медицина -ПЗУ Др.Слаѓан (носител на дејност)
  • ПЗУ по општа медицина Др.Вејсели (носител на дејност)

Работно искуство

  • Член на ЛКМ

бул.Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 Тетово
ул. 101 бр. 10, Гостивар
ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје

Правна Напомена | © One Hospital 2019