е-маил

contact@onehospital.mk

Телефон

+389 (0)44 344 414

Јазици

Англиски

Н.Е. Д-р Тони Атанасовски

 

Стоматолог / Имплантолог / Естетска протетика

Образование

 • 1991-1997 година–Стоматолошки факултет-Универзитет „Св. Кирил и Методиј’’, Скопје, Република Македонија – Диплома по стоматологија
 • 2000 година–Усовршување Имплатологија и Остеоинтеграција EMAO (Атина, Грција 2000)
 • 2001 година–Постдипломски студии и клиничка обука од Имплантологија и Протетска рехабилитација (Шведска, 2001 година) Клиника Бренемарк
 • 2005 година–Професионална обука и едукација во Имплантологија и протетска рехабилитација – DWDM (Дубаи, Обединетите Арапски Емирати 2005)
 • 2006 година–Стручно усовршување и сертификација за имплантолошкиот систем АНКИЛОС (Скопје, Република Македонија)
 • 2007-2011 година–Магистер по економска дипломатија, Универзитет „ФОН“–Европска и меѓународна политика и дипломатија, Скопје, Република Македонија

Работно искуство

 • 20-годишно искуство во Стоматолошка имплантологија со Протетска Рехабилитација и Естетика

Членство

 • Член на Американското здружение на стоматолози ,,АДА’’
 • Член на Стоматолошка асоцијација на Македонија
 • Член на Балканско здружение на стоматолози.
 • Член на ЕМАО (Здружение на остеоинтеграција на Источна Медитеран)
 • Сертифициран стоматолог од БРАНЕМАРК СИСТЕМ (импланти)
 • Сертифициран стоматолог од АНКИЛОС СИСТЕМ (импланти)

бул.Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 Тетово
ул. 101 бр. 10, Гостивар
ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје

Правна Напомена | © One Hospital 2019