е-маил

contact@onehospital.mk

Телефон

+389 (0)44 344 414

Јазици

Англиски, Хрватски, Српски

Д-р Роберт Стојовски

 

Специјалист Пластичен и Реконструктивен Хирург

Образование

 • Медицински факултет-Универзитет „Св. Кирил и Методиј’’, Скопје, Република Македонија
 • Специјализација по општа хирургија
 • Специјализација по пластична хирургија
 • Специјалист Пластичен хирург.

Работно искуство

 • Нехируршки естетски процедури ботокс, филер, мезотерапија во
  TCA пилинзи (Аркадија поликлиника Хрватска,
  Универзитет Чапа-Истанбул,
  ВМА-Белград,
  Истанбул Естетски Центар-Истанбул)
  Лиценца за Хипербарична медицина
 • Поликликника Промедика, Скопје
 • ПЗУ Медика Инстанбум, Тетово

Членство

 • МАПРАС
 • БАПРАС
 • Меѓународен тренер за Теоксан и Диспорт

бул.Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 Тетово
ул. 101 бр. 10, Гостивар
ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје

Правна Напомена | © One Hospital 2019