е-маил

contact@onehospital.mk

Телефон

+389 (0)44 344 414

Јазици

Англиски, Руски

Д-р Екатерина Набакова

 

Доктор Специјалист по дерматовенерологија

Образование

 • Доктор Специјалист по дерматовенерологија на Медицинска Државна Академија, ОМСК, Русија;
 • Доктор Специјалист по медицинска козметологија во РУДН, Москва, Русија;
 • Мезотерапија во козметологија и естетска медицина во РУДН, Москва, Русија;
 • Користење на Ботулински токсин во козметологија и естетска медицина во РУДН, Москва, Русија;
 • Користење на микроимпланти за контурна пластика во козметологија и естетска медицина во РУДН, Москва, Русија

Работно искуство

 • 2005-2007 КВД, Омск, Русија, специјализација;
 • 2005-2006 Центар за естетска медицина „Афродита“, Омск, Русија;
 • 2008-2017 Дерматолог-истражувач во PERITESCO меѓународна компанија за тестирање на козметика, Скопје;
 • 2015-2019 дерматолог и медицински козметолог во PROMOITALIA, Скопје;
 • 2019 во тек Оне Хоспитал, Тетово

Членство

 • Здружение на дерматолози на Република Македонија

бул.Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 Тетово
ул. 101 бр. 10, Гостивар
ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје

Правна Напомена | © One Hospital 2019