е-маил

contact@onehospital.mk

Телефон

+389 (0)44 344 414

Јазици

Англиски, Српски, Германски, Бугарски

Д-р Александра Димова

 

Специјалист по Ортопедска Хирургија

Образование

 • Медицински факултет-Универзитет „Св. Кирил и Методиј’’, Скопје, Република Македонија
 • Специјалист по ортопедска хирургија

Работно искуство

 • ПЗУ “Неуромедика”
 • Специјалистичка ординација по ортопедија ,,Д-р.Темелковски”
 • Специјална болница по хируршки болести „Филип Втори“
 • Специјална Болница за Ортопедија и Трауматологија „Св. Еразмо” Охрид
 • Редовно стажирање во: Kлинички Центар Скопје, Медицински Центар Охрид, Специјална Болница за Ортопедија и Трауматологија „Св. Еразмо”Охрид
 • MИА – Македонска Интеретничка Асоцијација; Невладина организација за здравствена едукација од областа на HIV/SIDA и сексуално преносливи болести

Членство

 • МАДОТ- Македонско Друштво за Ортопедија и Трауматологија
 • Македонската лекарска комора
 • БОТА – Бугарска Ортопедска Трауматолошка Асоцијација

бул.Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 Тетово
ул. 101 бр. 10, Гостивар
ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје

Правна Напомена | © One Hospital 2019