е-маил

contact@onehospital.mk

Телефон

+389 (0)44 344 414

Јазици

Англиски

Д-р Александар Блажевски

 

Доктор по Општа Mедицина

Образование

  • ОСМУ “Никола Штејн”-Тетово, фармацевтско –лаборантски техничар
  • Медицинскиот факултет-Универзитет „Св. Кирил и Методиј’’, Скопје, Република Македонија

Работно искуство

  • Зегин фарм
  • Специјализирана болница за ортопедија, урологија и општа хирургија ,,Медика Истанбул” –Тетово

бул.Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 Тетово
ул. 101 бр. 10, Гостивар
ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје

Правна Напомена | © One Hospital 2019