е-маил

contact@onehospital.mk

Телефон

+389 (0)44 344 414

Јазици

Македонски, Англиски, Албански, Германски.

Д-р Арбен Асани

 

Специјалист по интерна медицина

Образование

 • Медицински факултет по општа медицина, Универзитет во Тирана, Албанија.
 • Специјалист по Интерна медицина при Факултет за медицина, Универзитетски клинички центар Св. Кирил и Методиј, Скопје
 • 2005 VII BANTAO конгрес, Охрид, РСМ
 • 2006 Семинар за нефрологија,24 април, Приштина, Косово
 • 2006 Академија за нефрологија,31 мај – 2 јуни, Синаја, Романија
 • 2006 Академија за дијализа, 30 Септември- Октомври, Хајделберг,Германија
 • 2010 Обука за перитонална дијализа, Будимпешта,Унгарија

Работно искуство

 • Доктор по медицина во општа амбуланта
 • Универзитетска клиника по Нефрологија
 • Асистент по Интерна медицина на Медицинскиот факултет-Универзитет „Св. Кирил и Методиј’’, Скопје, Република С.Македонија
 • ПЗУ Општа Болница Шендети, во оддел за дијализа во Тетово
 • ПЗУ Центар за дијализа – Систина нефроплус Кавадарци, отсек Тетово
 • ПЗУ Медика Истанбул Тетово, оддел по Интерна Медицина

Членство

 • Лекарска комора на Македонија
 • Асоцијација на Албански доктори на Северна Македонија

бул.Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 Тетово
ул. 101 бр. 10, Гостивар
ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје

Правна Напомена | © One Hospital 2019