Добредојдовте во One Hospital

 

One Hospital е отворена за секого, секој ден во годината и обезбедува услуги од примарна и секундарна здравствена заштита, како и врвна дијагностика на централна локација во Тетово.

Ние го користиме искуството, знаењето и ентузијазмот на нашиот стручен тим за лекување и дијагностика на широк спектар на здравствени проблеми и состојби, со посебен, личен пристап кон секој пациент и користење на најнови и светски докажани методи, опрема и технологија.

Нашиот стручен тим се состои од врвни доктори кои се тука да пружат врвна медицинска грижа во областите на општа хирургија, пластична и реконструктивна хирургија, стоматолгоија, ортопедија и трауматологија, интерна медицина, ендоскопија, педијатрија, општа медицина, ревматологија, одделение за интензивна нега, гинекологија, урологија, лабораторија за биохемија, стоматологија, неврологија, оториноларингологија и други медицински оддели. Прочитајте повеќе…

Доктори

Дознајте повеќе за нашиот врвен персонал

Оддели

Дознајте повеќе за услугите кои ги нуди секој од нашите оддели.

Закажи преглед

Лесно закажете преглед со пополнување на кратката онлајн форма.

Кога и зошто се упатува пациент кај ревматолог?

Пациентот со ревматско заболување, првиот контакт со лекар, го има во ординацијата на лекарот по општа пракса. Секој трет или четврти пациент во ординацијата, е пациент  со ревматски тегоби. Меѓутоа, често се гледа дека има несовпаѓање на дијагнозата која ја поставува...

24-часовното мониторирање на крвниот притисок

Артериската хипертензија и нејзините компликации,се водечка причина за смртност во развиените земји. Во многу земји 24-часовното мониторирање на крвниот притисок се користи за дијагностицирање и адекватна примена на терапијата.   Процедурата не е инвазивна и се...

Што е потковичест бубрег кај деца?

Што е потковичест бубрег кај деца? Потковичест бубрег е најчеста развојна малформација на бубрезите која настанува со некопмплетно одвојување на бубрезите . Се среќава кај 0,25 % од популацијата , почесто кај машката, и се гледа како еден во вид на потковица, бубрег...

бул.Видое Смилевски Бато бр.1-1/3 Тетово
ул. 101 бр. 10, Гостивар
ул. Мајка Тереза бр. 17, Скопје

Правна Напомена | © One Hospital 2019